Säg att jag är vacker, säg att jag är din för alltid

Sången du gav till mig kan jag utantill nu, kan nästan nästan varje taktslag, antar att jag inom en snar tid redan kan akorden på gitarr också. Att tänka på dig är som att dö och återuppstå igen. Det händer varje dag. Jag kan inte tänka klart utan dig. Jag kan inte le på riktigt utan dig. För under ytan känner jag ingenting. Kan inte längre. Fan fattar du inte? jag behöver ju dig.

I Corfu Grekland

hallååå alla glada! Blev lite smått överlycklig när jag såg att pappa hade packat med datorn, men också lite små irriterad när jag förstod att jag hade slösat minst 100 spän på mobilinternet. Ack ack. Jag har egentligen massvis med saker på hjärtat men varför slösa tid på datorn när hela corfu ligger utanför balkongen? ovärt. Vi kom hit igår halv två på natten. 36 grader hela dagen idag. wunderbart! Nu är jag sp gott som röd som en kr'fta men vad gör det? Idag har vi mest slöat vid poolen (underbar pool) och suttit och myst på stranden. Hade föresten a wonderfull time i london. Köpte massor som jag kan visa hemma. Blir massor av grejer i veckan och på söndag kommer syrran ner. Då ska jag tvinga med henne (lär bli enkelt) till corfustad någon kväll, där ska det bli najs. Nu ska jag tydligen ner och göra grekisk sallad (MVG i hemkunskap) känner mig förvånad, tydligen äger jag på att laga mat.
Vi hörs kanske igen, men det lär inte bli mycket.
(hjälp vad mycket text det blev, en guldmedalj till den som orkade läsa allt) PUSS

Hejdåååå

Nu drar jag, puss alla fina läsare. Kommer inte kunna blogga på ett tag. Kanske blir ett inlägg någon gång. Ni får ha det så bra. Vi hörs annars den 8:onde om mitt plan inte krashar eller något. FRED UT

Jag behöver dig, mer än något annat just nu


I'm gonna need you more then you need me

Kom nyss hem och idag har jag mest fixat tills imorgon. Fixat in en tidning, lite godis och ett par sjukt bra böcker, som kan vara ganska skönt att ha på stranden. Förut ringde mina bebisar i malta och jag snacka ganska länge med dom. Åhh dom hade det jätte bra. Vill inte tänka på hur vit jag kommer känna mig när jag står bredvid dom. Fast två veckor i Grekland skadar inte. Nu ska jag leta upp dom lite affärer på Oxford Street så jag kan hitta lättare i helgen.
Fick föresten en fråga om hur min resa är upplagt och det kan jag svara på nu.
Vi åker imorgon till England, London och är där i lite mer än tre dagar. Där ska jag främst fokusera på shopping hihi, men jag tror vi också ska se en Michael Jackson musikal och äta ute på mysiga resturanger. På söndag åker vi till Grekland, corfu och där spenderar vi två veckor som jag kommer njuta fullt ut. Min syster kommer ner dom fyra sista dagarna. vääärt!
Nu ska jag sätta på en film och mysaaa, snart börjar jag packa. PUSS

Tankegång

Kan inte sova. Känns som hela huset sover, och jag ligger här och försöker och försöker sova, försöker också trycka ganska långsamt på tangenterna så det inte ska väcka min sjusovande familj. Tycker synd om mig själv för jag oroar mig massor. Just nu, över om lisa kommer våga flygga över till malta, den där jävla fegisen. Tänk om hon svimmar eller typ får panik och springer ut i det vilda eller nåt. åhh lilla stackarn, jag borde vara där.
Kände också att jag borde ha duschat (jag vet fräsht) men fick dock massa flashbacks från en massa skräckfilmer och rusade därför upp för trappan och jag försökte så gott jag kunde inte vända mig om tänka tillbaka på alla ganska verkliga andar.
Och nu är klockan 2.28 och jag hör redan både fåglarna kvittra och min pappa som pratar i sömnen. Två ganska klara andledningar till att verkligen sova. Här säger jag godnatt, PUSS
- visst kan man vara söt men ändå se lite ut som en apa, som du lovisa
- jo fan, det måste gå.

Mina hjältar


På den här väggen fixade jag upp ett par favorit citat och dom personerna som inspirerat mig under mina 15 jordsnurr här på planeten. När jag kom hem hade alla utom tre bilder ramlat bort och jag grät lite inombords. Nu vet man hur morgondagen ser ut. Fuck livet helt jävla rent.

Just chill'n


Today is where your book begins


vad söt man kan vara utan smink. Glad och trött tjej cyklar in till staden. PUSS

Fler besökare

Vill du ha lite mer läsare i veckan? klicka dig in här. Det funkar garanterat och har hjälpt mig flera gånger i många olika bloggar. Så antingen om du bloggar från devote, blogg eller något annat nätverk kan det här vara en hjälpande hand helt enkelt.

jag älskar dig mitt hjärta


20 juni måndag

Tjaa fan! Idag träffa jag brudarna innan nathalie och Lisa åker till malta, hehe kramades massor. Och på torsdag åker jag och då ska jag krama linn massa också. Kommer inte ses på typ en månad. Har aldrig varit ifrån mina bebisar så länge :( Imorgon tänkte jag sitta på något mysigt thai ställe med min underbaring och bara prata ut. Sen måste jag hem och packa. Blir nog inte så mycket mer. Älskar typ varje dag nu, livet äger fast det regnar och fast jag bor i sverige. ha det bra så länge. FRED

CAUSE I CAN'T TO NOTHING RIGHT

avslutade min kväll med lite mys med mamma och syster, en sådär deckare satt ganska bra med nybakade bullar och en skön runda ute i regnet (Ja, jag sprang. fattar inte varför så många blir förvånade) Ska sätta på ett avsnitt av vänner och somna till det. Imorgon ska jag träffa brudarna för en sista kram innan två jävlar åker till malta på onsdag, och på torsdag drar jag till london. hehe kommer ringa till mina bebisar massviss fast det kostar massor. fuck money säger jag bara. Den här veckan tänker jag mest bara tänka över lite packning, träffa mina fina vänner. asta la vista för idag. kjamar

Springtur

Nyss hemkommen från stallet. Vet inte riktigt varför jag följer med min syster ditt. Jag är nog dö konstig men jag älskar lukten där. Och bara känslan att kunna sitta själv på höskullen och tänka. Den känslan är obeskrivlig. Allt står liksom still. Det är sånna stunder i livet man behöver ibland. en chans att andas in, andas ut.
Fick ett såkallat rus påvägen hem och kände att jag ville springa. Även fast jag egentligen hatar att springa långt ska jag ta en ordentlig runda och när jag kommer hem hoppas jag att min fina syster har tappar upp ett bad till mig? Nu ska jag göra iordning träningskläder och hörlurar. puss!

DÖD BRUD


såhär uttråkad har jag nog inte varit på jätte länge. man ser ju praktiskt taget hur dom mörka ringarna under ögonen blir som stora svarta hål. Tycker fan att livet suger när man ser ut som ett mongo. Nu ska jag dränka min sorg med 2l cola. bra lovisa bra.

det är så logiskt, alla fattar utom du

åhh mysigt dag. Jag blir jätte glad av att det regnar. En sån här dag ska jag bara sova, kolla på film baka bullar/kladdkaka inte orka bry mig om jag ser ut som ett monster eller om mina andra dubbelhackor kikar fram. Känns lite som hela världen eller, aa.. i alla fall hela sverige ska mysa igenom dagen. Då tycker jag att jag också ska göra det. Men först ska jag nog göra iordning lite frukost. fred ut

Weekday Outfit on sale

outfit from WEEKDAY SALE
Tänkte haffa detta när jag och familjen åker till London par dagar innan grekland. Allt gick under 700 spän. fint som snus och döds värt.



FÖR ATT DU SÅG MIG FÖR DEN JAG VAR, INTE HON JAG LÅTSADES VARA


Tjenaa bloggisen, känns lite tomt va? inga inlägg och ingen riktig inledning kanske? Men ni som följde mig på devote kanske förstår att jag har byt. eller ja lovisa klart man förstår det.. åh trög tjej. Idag har varit en skön dag, möte upp min gullunge ullis på stan och vi tog en sallad på bröderna och skratta prata och insåg att vi aldrig kommer ta ett seriöst eller fint foto tillsammans utan våra dubbelhackor kommer snällt och hälsar på. mysigt. Nu ska jag ta fram min godispåse och sätta på någon film. Och ja hackorna får väl också vara med. Dom lär väl ändå titta fram snart ändå (sitter seriöst och garvar åt mina egna skämt, åh livet kan vara roligt sometimes) här får ni några söta bilder på lilla lovis, skämta inte om att man ser alla fina gula tänder på bilderna. Här ler man med hela ansiktet fick jag just höra av mina fina mamma nyss (när hon slängde ett öga på bilderna). Tar det som en kompling, javisst nu ska vi inte vara arga. asta la vista

jag tog för givet att du skulle stanna kvar hos mig

Holaaa, det här blir oficiellt mitt första blogginlägg (fanfar typ?) Om man bortser från alla test inlägg jag och linn har fixat med. Som ni ser är den inte riktigt klar än men jag blev så sugen att börja blogga så jag bestämde att nu kör jag. Just nu är jag på ett ganska så dåligt humör (det brukar framgå på kvällen) men nu sitter jag med min syster som ligger två meter från mig. Båda sitter med varsin dator, hehe nu ska hon ner och göra en macka till mig. Det ska hon tycker jag. Blir inget seriöst av det här känner jag. Imorgon kommer massa nytt här på bloggen och jag ska nog spara min energi till det. Jo så gör vi. kjaaamar (vem fan lurar jag, har knappt en läsare) så jag säger väl godnatt till mig själv istället. sorligt.

RSS 2.0